Δημοτικές Εκλογές 2014

Η σταυροδοσία των συνδυασμών "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" και "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα Για Όλους", μετά από τον πρώτο γύρο των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014.

Επιμέλεια: Σαράντης Ευσταθόπουλος - Κωνσταντίνος Βογιατζής.

Σύνολο Αίγινας 29/29 Εκλογικά Τμήματα - Από τα πρακτικά των δικαστικών αντιπροσώπων που παραδόθηκαν στο Δήμο Αίγινας.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η σταυροδοσία για τους συνδυασμούς "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης" και "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα Για Όλους" στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων της Αίγινας, όπως αυτή προέκυψε μετά τη ψηφιοποίηση και την επεξεργασία από το Aegina Portal των αποτελεσμάτων από τα πρακτικά που παρέδωσαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο Δήμο Αίγινας.

Με πορτοκαλί φόντο παρουσιάζονται οι υποψήφιοι που εκλέγονται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δημοτικοί σύμβουλοι ούτως ή άλλως μετά τη δεύτερη Κυριακή. Με πράσινο φόντο είναι οι υποψήφιοι που εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο με τα έως τώρα δεδομένα, αν κερδίσει ο συνδυασμός τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Οι κύριοι Νίκος Οικονομου και Θανάσης Λορέντζος του συνδυασμού  "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα Για Όλους"  έχουν ιδιο αριθμό σταυρών.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png