Δημοτικές Εκλογές 2014

Με συνεχή ροή η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Aegina Portal.

Με μία ειδική εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για το σκοπό αυτό, το Aegina Portal θα παρουσιάσει και σε αυτές τις εκλογές τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Λίγη ώρα αφού κλείσουν οι κάλπες, μία ιστοσελίδα προσαρμοσμένη σε αυτές τις απαιτήσεις, θα αντικαταστήσει την κανονική μορφή του Aegina Portal με σκοπό τη γρήγορη και αξιόπιστη παρουσίαση του εκλογικού αποτελέσματος, όπως κάθε φορά, από τον Κωνσταντίνο Βογιατζή και τον Σαράντη Ευσταθόπουλο.

Μαζί με την εφαρμογή η οποία θα παρουσιάζει τα δεδομένα σε γραφήματα, το ραδιόφωνο του Aegina Portal και ο Γιάννης Ντούρος στο studio, θα μεταφέρουν τον παλμό των εκλογικών αποτελεσμάτων, μαζί με ζωντανές τηλεφωνικές συνδέσεις, δηλώσεις και άλλα. Στη μετάδοση του εκλογικού αποτελέσματος θα συμμετέχουν: η Ανθή Μαρμαρινού, η Νατάσα Παπαδοπούλου, η Δέσποινα Ρωπαΐτη, η Μαρία Μαλτέζου, ο Σταύρος Ρωπαΐτης, ο Σωτήρης Μπήτρος και ο Γιώργος Στριγάρης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png