Δημοτικές Εκλογές 2014

Νίκος Οικονόμου. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίου Νίκου Οικονόμου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1967 στoν Πειραιά. Κατάγομαι από το Βαθύ (Κοκαλάκι). Είμαι πολύτεκνος έχω τέσσερα παιδιά , ένα γιό και τρεις κόρες. Σπούδασα Πληροφορική στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και Παιδαγωγικά στην ΑΠΑΙΤΕ (πρώην ΠΑΤΕΣ). Είμαι Καθηγητής Πληροφορικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Επιμορφωτής Ενηλίκων Δραστηριοποιούμε σε διάφορους συλλόγους. Έχω κάνει μελέτη με θέμα «Μηχανοργάνωση Δήμων και Κοινοτήτων» .Είμαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. To 2010 με εμπιστεύτηκαν οι πολίτες της Αίγινας με την ψήφο τους πιστεύω πως φάνηκα της εμπιστοσύνης τους και δεν την πρόδωσα στην μέχρι τώρα θητεία μου. Αντιστάθηκα με όλες μου τις δυνάμεις στις κατεστημένες νοοτροπίες οι οποίες ευθύνονται για την τραγική οικονομική κατάσταση που περνάει η πατρίδα μας και ο δήμος.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png