Δημοτικές Εκλογές 2014

Στέλιος Λαμπαδάριος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Η Άλλη Αίγινα.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Η Άλλη Αίγινα", κυρίου Στέλιου Λαμπαδάριου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αίγινα πριν από 29 χρονιά από την Σίσυ και τον Δημήτρη Λαμπαδάριο. Είμαι το πρώτο παιδί της οικογένειας,έχω και έναν μικρότερο αδερφό,τον Ανδρέα. Τα τελευταία χρονιά,μετά τις σπουδές στα χρηματοοικονομικά ,ασχολούμαι με τις οικογενειακές μας επιχειρήσεις στον εμπορικό τομέα και στον πρωτογενή τομέα παράγωγης. Η επαφή μου με τα πολίτικα δρώμενα της Αίγινας υπήρχε από τότε που ξεκίνησα να θυμάμαι τον εαυτό μου. Πριν από τέσσερα χρονιά με τιμήσατε με προτίμηση σας και με εκλέξατε αντιπρόσωπο σας στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αίγινας. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στο μέγιστο δυνατό στις προσδοκίες σας ως αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για δυο, θητείες άλλα και στις επιτροπές στις οποίες ήμουν μέλος. Όπως και τότε έτσι και τώρα,με καθαρή συνείδηση,με περισσότερη εμπειρία και με ένα όραμα ανανέωσης για τον τόπο μας,επιθυμώ την στήριξη σας για την επίτευξη των στόχων που όλοι μας προσδοκούμε.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png