Δημοτικές Εκλογές 2014

Δελτίο Τύπου. Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού Αίγινα εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Αίγινα εν Δράσει - Αίγινα για Όλους. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδυασμού  με  συμμετοχή  πλήθους συμπολιτών μας, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης  παρουσίασε τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Στο σύντομο χαιρετισμό του  ο υποψήφιος δήμαρχος  Δημήτρης  Μούρτζης  αναφέρθηκε στα προβλήματα του νόμου Καλλικράτη, που δημιούργησαν στο νησί και στη συνέχεια απευθυνόμενος στους πολίτες  αναφέρθηκε στο μεγάλο κοινό όραμα  για τη νέα Αίγινα.

Με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ανατροπής αυτού που ζούμε σήμερα, αφιερωμένο στην καθημερινότητα, στην κοινωνική μέριμνα , στην δημιουργία, στην ανάπτυξη.

Τόνισε πως η προσπάθεια που θα ξεκινήσει, δε θα ακυρώσει τα όσα καλά έφτιαξαν οι προηγούμενες διοικήσεις .

 Ωστόσο με αισιοδοξία και πείσμα ξεκινάει  η πορεία ρήξης με πολιτικές, κατεστημένα και παθογένειες που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
Κάλεσε   όλους  τους πολίτες να πλαισιώσουν , να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον κοινό αγώνα διεκδίκησης για ένα καλύτερο  αύριο για την Αίγινα και να στηρίξουν το  ψηφοδέλτιο νίκης.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png