Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Δελτίο Τύπου. Ο Φίλιππος Τζίτζης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του συνδυασμού του για το Δήμο της Αίγινας.

Αίγινα – Ώρα ΣυνΕργασίας. Δελτίο Τύπου.
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, σε μια κατάμεστη από Αιγινήτες όλων των ηλικιών αίθουσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φίλιππος Τζίτζης, ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του ως Υποψηφίου Δημάρχου Αίγινας, ως επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Αίγινα – Ώρα ΣυνΕργασίας».
Στην πρώτη αυτή εκδήλωση και την επαφή του με τους Αιγινήτες, ο Φίλιππος Τζίτζης αναφέρθηκε στους λόγους δημιουργίας αυτής της πρωτοβουλίας, αυτής της κίνησης – συνειδητοποιημένων όπως είπε – πολιτών, καθώς και στο όραμα του ιδίου και της ομάδας που συγκροτεί το συνδυασμό, για το παρόν και το μέλλον του νησιού.
Η Αίγινα, η αναπτυξιακή πορεία και η προοπτική της, είναι πάνω από όλα, ήταν το κυρίαρχο μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου, ο οποίος χωρίς αναστολές,  κατήγγειλε ευθέως τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και ιδιαίτερα την απερχόμενη δημοτική αρχή, για τη στασιμότητα, την εσωστρέφεια και την έλλειψη οράματος και προοπτικής για το νησί και τους κατοίκους του.
Για τα νοσηρά φαινόμενα της ασυνενοησίας, της έλλειψης συνεργασίας, της αδράνειας και της παθητικής αντιμετώπισης των ευκαιριών που δόθηκαν στον νησί.


«Η Αίγινα δεν μπορεί να περιμένει άλλο», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως είναι ώρα για άμεση και επιβεβλημένη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, όλων όσως αγαπούν το νησί, όσως επιθυμούν να δουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να προοδεύουν στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού. Στην πρώτη Πρωτεύσουσα του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους!


Στην ομιλία του ο κος Τζίτζης, έθεσε το βασικό ερώτημα των εκλογών του Μαίου στους παρισταμένους, σε όλους τους πολίτες της Αίγινας, το διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, σημειώνοντας με έμφαση ότι στις εκλογές αυτές, αναμετρώνται:


Το νέο με το παλαιό (και δεν αναφέρεται μόνο στην ηλικία)
Η συνέπεια με την ασυνέπεια
Η υπευθυνότητα με την ανευθυνότητα


καλώντας τους πολίτες, τους ανθρώπους που διαψεύσθηκαν, απογοητεύθηκαν, εξαπατήθηκαν, από ανέξοδες προεκλογικές εξαγγελίες που ποτέ δεν μεταφράστηκαν σε έργα προόδου για το νησί, να πάρουν ενεργό θέση σε αυτήν την προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος δράσης της δημοτικής του αρχής, να αποτελέσουν μέρος αυτής της εργώδους προσπάθειας και να απολαύσουν όλοι μαζί, τους καρπούς των προσπαθειών τους μαζί με τη διοίκηση του Δήμου.
Ενός Δήμου δίκαιου προς τους πολίτες του, που σέβεται τη δημοκρατία, που υπηρετεί το νόμο, που αποδέχεται το δημιουργικό.
Ενός Δήμου που σέβεται την ιστορία και την παράδοση του νησιού, ενός Δήμου που οφείλει να επιστρέψει στους Αιγινήτες όλων των ηλικιών, όλα αυτά που θα έπρεπε ήδη να έχουν, αλλά πολύ περισσότερο όσα τους αξίζει να αποκτήσουν.
Για να γίνει η Αίγινα ένα νησί σύγχρονο, πρότυπο, που ακολουθεί με την ίδια ταχύτητα τις εξελίξεις.


Κλείνοντας την ομιλία του ο Φίλιππος Τζίτζης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιοτική υπεροχή των ανθρώπων που συγκροτούν το συνδυασμό του, καθώς και στο γεγονός ότι το ψηφοδέλτιό του – το οποίο θα παρουσιαστεί τις προσεχείς εβδομάδες σε επίσημη εκδήλωση- θα είναι αντιπροσωπευτικό σε όλα τα επίπεδα.


Ενημέρωσε επίσης τους παρισταμένους ότι μέσω των κοινωνικών δικτύων, θα έχουν πλήρη καθημερινή ενημέρωση για όσα προτείνονται από το συνδυασμό και τους παρότρυνε να κάνουν χρήση των νέων τεχνολογιών, να επικοινωνούν με το συνδυασμό, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση του τελικού προγράμματος.


Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους πρώην και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αίγινας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων κλπ παράγοντες του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png