Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα εν Δράσει". Δελτίο Τύπου για το όνομα του συνδιασμού.

Δελτίο Τύπου.

Αιγινήτισσες και Αιγινήτες,
 
Πριν λίγες ημέρες ο συνδυασμός του Δημάρχου Δημήτρη Μούρτζη ανακοίνωσε την κάθοδο του στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
 
Ως γνωστόν το 2014 δυο δημοτικές ομάδες συγκρότησαν τον νικηφόρο συνδυασμό “Αίγινα Εν Δράσει Αίγινα για Όλους”, ο οποίος διοίκησε την τελευταία πενταετία με επικεφαλής τον επιτυχημένο, τον Δήμαρχο όλων των Αιγινητών και Δήμαρχο των μεγάλων έργων Δημήτρη Μούρτζη. Ωστόσο με μεγάλη μας έκπληξη ο κ. Ευάγγελος Δέδες μετά την εκ παραδρομής αναφορά του ονόματος “Αίγινα για όλους” ως εκ νέου υποψήφιου συνδυασμού, μας ζήτησε τα... ρέστα, χωρίς μέχρι εκείνη την στιγμή να έχει δηλώσει ή δείξει τάσεις αποχώρησης από το “Αίγινα Εν Δράσει Αίγινα για Όλους”.
 
Σεβόμενοι την μέχρι σήμερα πενταετή συνεργασία και δεδομένου ότι τιμήσαμε την ομάδα του “Αίγινα για Όλους” σε θέσεις ευθύνης που κρατούν ακόμη και σήμερα, συνεχίζουμε την νικηφόρα πορεία της διοίκησης μας κρατώντας μόνο τις ευχάριστες πλευρές της συνεργασίας μας και θέτουμε εαυτόν στην κρίση των πολιτών της Αίγινας, στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου, με το Νικηφόρο όνομα: “Αίγινα Εν Δράσει”.
 
Αίγινα 14/3/2019
Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης “Αίγινα εν Δράσει” υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Μούρτζη