Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Δελτίο Τύπου του συνδυασμού "Αίγινα εν Δράσει", σχετικά με την ερώτηση: "Ποιοι υπονομεύουν το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού;".

“Αίγινα εν Δράσει”. Δελτίο Τύπου.
Καλό θα ήταν ο αξιότιμος υποψήφιος δήμαρχος κύριος Κουκούλης και οι εκπρόσωποι του Συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» πρώην «ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», να παρακολουθούν καλύτερα και να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Υπάρχει εξ άλλου και το Aegina portal, αδιάψευστος μάρτυρας, που βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Έτσι θα μπορούσαν να λυθούν οι απορίες τους για το ποιοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του έργου κατασκευής του Υποθαλάσσιου Αγωγού.
 
 Τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει η επίκληση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής σας κ. Λεούση, περί «αυτοδίκαιης έκπτωσης του παραχωρησιούχου εργολάβου», αν όχι τη διακοπή του έργου, κύριε Κουκούλη;
 
Τα σκουπίδια και τα μπάζα που άδειαζαν επί δημαρχίας σας στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως πολύ καλά θυμούνται οι Αιγινήτες και ιδιαίτερα οι Κυψελιώτες, δεν είχαν επιπτώσεις για το περιβάλλον;
 
Η «τροποποίηση της ακτογραμμής» στο Λεόντι, την οποία επικαλείται ο κ. Λεούσης, αν όντως ευσταθεί ο ισχυρισμός του, έχει σχέση με την υλοποίηση του έργου του Υποθαλάσσιου Αγωγού. Η τροποποίηση της ακτογραμμής στην περιοχή του Φάρου επί ημερών σας, για ποιο λόγο και με ποια άδεια είχε πραγματοποιηθεί κ. Κουκούλη;
 
Εάν, ο μη γένοιτο, γίνονταν δεκτοί οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί σας, μάλλον θα έπρεπε να μιλάμε όχι για κίνηση ευθύνης αλλά για κίνηση ανευθυνότητας. Όχι για μια Αίγινα που θα πάει μπροστά, αλλά για μια Αίγινα που θα την πηγαίνατε για άλλη μια φορά πίσω.
 
Είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν επικροτούμε και δεν εφαρμόζουμε σε καμία περίπτωση, διότι δεν ανήκει στις μεθόδους μας, την πολιτική των χτυπημάτων κάτω από τη ζώνη, με ανυπόστατους ισχυρισμούς και ψευδείς διαδόσεις, εν όψει της προεκλογικής περιόδου. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να απαντάμε με τον τρόπο που αρμόζει, σε όλους όσους επιχειρούν να βλάψουν τον τόπο μας, ανακόπτοντας για άλλη μια φορά τα αναπτυξιακά έργα που έχουμε δρομολογήσει για το νησί μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν το δικό τους πολιτικό όφελος.
 
Σας καλούμε, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες σας, να επιδοθείτε επιτέλους σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα.
 
Αίγινα 23/3/2019
Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης “Αίγινα εν Δράσει” υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Μούρτζη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png