Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Επίσκεψη Φίλιππου Τζίτζη στον ΣΜΑ της Σκοτεινής.


"Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Δελτίο Τύπου.
Τον χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του νησιού, στην περιοχή της Σκοτεινής, επισκέφθηκε την 1/4/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αίγινα Ώρα Συνεργασίας” επιθεώρησε τους χώρους του ΣΜΑ ενώ συνομίλησε με τους παριστάμενους υπαλλήλους, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως βρίσκεται στο πλευρό της προσπάθειας τους να διατηρούν το νησί μας καθαρό.
Ο κ. Τζίτζης χωρίς ίχνος πολιτικής εκμετάλλευσης του μείζονος θέματος της καθαριότητας της Αίγινας, δήλωσε με το πέρας της επίσκεψης του: “Η Αίγινα, το ιστορικό μας νησί, πρέπει να είναι πάντοτε συμμαζεμένο και καθαρό. Έχουμε χρέος όλοι είτε βρισκόμαστε στην διοίκηση είτε στην αντιπολίτευση του Δήμου, να συμβάλλουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Αιρετοί, δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και πολίτες ενωμένοι να αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα που αφορούν την Αίγινα μας. Στέκομαι δίπλα στους υπαλλήλους της καθαριότητας και στον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά. Έτσι επισκέφθηκα σήμερα για πολλοστή φορά (και όχι μόνο προεκλογικά) τον χώρο του ΣΜΑ ώστε η επόμενη διοίκηση του Δήμου με επικεφαλής την “Ώρα Συνεργασίας” να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του νησιού για καθαρότητα και νοικοκύρεμα”.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png