Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Ο κ. Παντελής Μεθενίτης, επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλαγή πορείας για την Αίγινα", μιλά για τη συμμετοχή του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές.


Στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου, το Aegina Portal ζήτησε από τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών να συμμετάσχουν σε μία σειρά ενημερωτικών εκπομπών. Σε αυτή τη πρώτη σειρά περιλαμβάνονται οι εισαγωγικές τους δηλώσεις. Οι επικεφαλής καλούνται να απευθυνθούν στους δημότες, εξηγώντας τους λόγους που ξεχωρίζουν τον συνδυασμό και τις θέσεις τους από τους υπόλοιπους συνδυασμούς και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξουν εκείνον έναντι των συνυποψηφίων του.

Σε αυτήν τη σειρά των εκπομπών, ο επικεφαλής του συνδυασμού καλείται να απευθυνθεί στους δημότες εξηγώντας τους λόγους, που ξεχωρίζουν τον συνδυασμό και τις θέσεις του από του υπόλοιπους συνδυασμούς και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξουν εκείνον έναντι των συνυποψηφίων του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png