Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα Μπορείς. Συνάντηση με τους κατοίκους των περιοχών Σουβάλας και Αγίας Μαρίνας.

Αίγινα Μπορείς. Δελτίο Τύπου.
Στις 7 Απριλίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουκούλης και στελέχη του συνδυασμού Αίγινα Μπορείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους και επαγγελματίες, που έδωσαν το δυναμικό παρών στη Σουβάλα και την Αγία Μαρίνα . Ήταν δυο ξεχωριστές και εποικοδομητικές συναντήσεις με κοινό όμως χαρακτηριστικό την αγωνία των πολιτών για το παρόν και το μέλλον τους. Κοινό ήταν επίσης το αίσθημα που εξέφρασαν οι πολίτες ότι οι Κοινότητες είναι παραμελημένες και απομονωμένες.

Χαρακτηριστικά, στη πρωινή συνάντηση στη Σουβάλα τέθηκαν ζητήματα από τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος σχετικά με την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής. Ήταν έκδηλη η ανησυχία σε ζητήματα ταυτότητας, τουριστικής ανάπτυξης, καθαριότητας, υποδομών του λιμανιού, πάρκινγκ, ακτοπλοϊκής σύνδεσης και δρομολογίων του ΚΤΕΛ.
Στην απογευματινή συνάντηση στην Αγία Μαρίνα καταγράφηκαν προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας  Μεσαγρού για τη ποιότητα του νερού της περιοχής, την ασφάλεια, τις σχολικές υποδομές, την καθαριότητα, το αποχετευτικό, την αισθητική, την τουριστική προβολή και ταυτότητα/branding του νησιού, την πρωτογενή παραγωγή, τα λιμάνια της Βαγίας και Αγίας Μαρίνας, ζητήματα προσβασιμότητας και καθαριότητας της παραλίας, την ελλιπή συγκοινωνία με το ΚΤΕΛ και την ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Κοινή απαίτηση ήταν να κάνει ο Δήμος τη δουλειά του στη καθημερινή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες του και να χαράξει ένα κεντρικό σχέδιο με μακροχρόνια προοπτική, για το σύνολο του νησιού.
Ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης αναφέρθηκε στο καινούργιο συνδυασμό Αίγινα Μπορείς και ανέπτυξε τις προτάσεις του για τα δύο αυτά βασικά ζητήματα: Πρώτον, για τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινής ζωής με αιχμή την καθαριότητα. Και δεύτερον την αναγκαιότητα του σχεδιασμού για το μέλλον του νησιού.

Ανέφερε επίσης ότι ο Δήμος οφείλει να παρέχει καλές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες είτε κατοικούν στην πόλη είτε στην περιφέρεια και επανέλαβε τη δέσμευσή του για σταθερή επικοινωνία και συνεργασία με τους προέδρους και τα συμβούλια των Κοινοτήτων.

Αίγινα Μπορείς
Παναγιώτης Κουκούλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png