Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φίλιππος Τζίτζης στην Σουβάλα.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Άλλη μία προσοδοφόρα συνάντηση του υποψ. Δημάρχου Φίλιππου Τζίτζη και του συνδυασμού "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας"  έλαβε χώρα την Κυριακή 14 του μηνός στο γραφικό λιμάνι της Σουβάλας. Η συνάντηση χρήστηκε με επιτυχία από την ένθερμη και ενεργή συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής, προέδρων κοινοτήτων και νυν δημοτικών συμβούλων.
Τα θέματα που τέθηκαν  επί τάπητος και συζητήθηκαν είναι  μείζονος σημασίας για την τοπική κοινότητα αφού αποτελούν χρόνια προβλήματα . Οι κάτοικοι  ομόφωνα εξέφρασαν  τη δυσαρέσκειά τους  για την έλλειψη φωτισμού  των δρόμων, την έλλειψη τακτικών δρομολογίων του ΚΤΕΛ,  την μειωμένη έως και μηδενική δραστηριότητα πολιτιστικών δρώμενων στη περιοχή καθώς και για την επανειλημμένη τους έκκληση προς τον δήμο και την περιφέρεια για την ανάπλαση του λιμένος της Σουβάλας με σκοπό την εκ νέου λειτουργία του και κατ’ επέκταση την ενεργοποίηση της ακτοπλοϊκής γραμμής.  Η πλατεία Γιαννούλη αποτέλεσε άλλο ένα σοβαρό ζήτημα για τους πολίτες. Υψίστης σημασίας και η έλλειψη της πρωτοβάθμιας Ιατρικής περίθαλψης στις περισσότερες περιοχές του νησιού.
Ο υποψ. Δήμαρχος  Φίλιππος Τζίτζης έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις και ήταν απόλυτα σαφής σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν ,  εκφράζοντας με τόλμη την αμέριστη συμπαράσταση του στους κατοίκους της περιοχής (και όχι μόνο).  Στη συνέχεια, δήλωσε  πως η εκλογή του ως Δήμαρχος,  συνεπάγεται με  την επίλυση σημαντικών θεμάτων και την προοπτική μιας Αίγινας ενιαίας  με κοινή ανάπτυξη.  Μεγάλη έμφαση έδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Φίλιππος Τζίτζης στην νεολαία του νησιού . Αναφέρθηκε στην επί πολλά έτη,  αθετημένη υπόσχεση για τη δημιουργία κλειστού Αθλητικού γυμναστηρίου  χρησιμοποιώντας την έννοια του «ευ αγωνίζεσθε» ως κίνητρο, για την απορρόφηση περισσότερων νέων στον αθλητισμό με σκοπό τον αποπροσανατολισμό τους από την πολύωρη καθημερινή  χρήση των μέσων μαζικής δικτύωσης αλλά και των υπόλοιπων γνωστών κακοτοπιών . Στόχος είναι να δοθούν ευκαιρίες και χώρος στους νέους να ασχοληθούν και να αναπτυχθούν στο τόπο μας.
Κλείνοντας ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη παρουσία τους τονίζοντας πως ο συνδυασμός "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" στηρίζεται στην διαφάνεια, στην αξιοκρατία, τον λόγο στο πολίτη και  την ενεργή συμμετοχή του στην λήψη ουσιαστικών αποφάσεων.  Η στασιμότητα που έχει περιβάλει την Αίγινα τα τελευταία χρόνια πρέπει να σταματήσει εδώ και ενωμένοι να προχωρήσουμε στη καινούρια μέρα που θα ξημερώσει .
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png