Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Συνδυασμός "Ελλάνιος" για την Τοπική Κοινότητα Αίγινας

Συνδυασμός "Ελλάνιος". Δελτίο Τύπου.
Η Τοπική Κοινότητα Αίγινας είναι ένα συμβουλευτικό όργανο του Δήμου το οποίο προτείνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής που έχει δικαιοδοσία. Μέχρι σήμερα το Τοπικό Συμβούλιο ήταν ενσωματωμένο στο ψηφοδέλτιο κάθε υποψήφιας παράταξης και εν συνεχεία υπό την “σκέπη” του Δημάρχου που εκλέχθηκε.

Επειδή ο Νόμος άλλαξε και η Τοπική κοινότητα θα ψηφίζεται με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και σε ξεχωριστή κάλπη, αποφασίσαμε μια ομάδα τεχνικών, επαγγελματιών και επιστημόνων με επικεφαλής τον κ. Βασ. Μουσουλέα Πολ. Μηχανικό να συνθέσουμε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει την δυνατότητα να προτείνει λύσεις ουσιαστικά και επιστημονικά τεκμηριωμένες.

Τα προβλήματα της Αίγινας είναι πολλά και σχεδόν σε όλους γνωστά. Τα περισσότερα όμως παραμένουν άλυτα για πολλά χρόνια. Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός μας σε συνεργασία με τους πολίτες και ειδικούς τεχνοκράτες θα δώσει προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναβαθμίσουν την Αίγινα.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα ονόματα που συμμετέχουν στον Συνδυασμό μας,

ΑΙΓΙΝΑ 16-04-2019
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png