Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

"Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Επίσκεψη στις περιοχές των Αγίων και της Βαγίας.

"Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Δελτίο Τύπου.
Οι περιοδείες στο νησί συνεχίζονται. Ο υποψ. Δήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης του συνδυασμού "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" συνοδευόμενος από τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους του, επισκέφθηκε τη Τρίτη 16/04/2019 τις περιοχές των Αγίων και της Βαγίας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε στη Ταβέρνα «Βάκχος» με την πολυπληθή συμμετοχή για άλλη μία φορά των κατοίκων της περιοχής.
Ξεκινώντας τον λόγο του ο υποψ. Δήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παρουσία του κόσμου. Διαβεβαίωσε τους κατοίκους πως το πρώτο μέλημα της Διοίκησης του θα είναι, ίσως για πρώτη φορά στον Δήμο μας, η ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη. Στόχος του η πολιτιστική, οικολογική, τουριστική και γενικότερη ανάπτυξη όλων των περιοχών της Αίγινας πάντα σε ΣυνΕργασία με τους κατοίκους και τους φορείς.
Ακολούθησε μία σειρά ερωτημάτων από τον κόσμο. Για πολλοστή φορά τέθηκαν υψηλά στην ατζέντα τα θέματα περί έλλειψης φωτισμού, σχεδόν, σε όλο το οδικό δίκτυο κατά μήκος του νησιού, την απεχθή εικόνα του Ιστορικού αυτού τόπου λόγω απορριμμάτων κατά τους θερινούς μήνες, τις τακτές διακοπές υδροδότησης, τα λιγοστά δρομολόγια ΚΤΕΛ, την έλλειψη αγροτικών ιατρείων καθώς και τις κακοτεχνίες του οδικού δικτύου. Εμφανής η δυσαρέσκεια των κατοίκων για την άσχημη εικόνα του λιμανιού στο γραφικό ψαροχώρι της Βαγίας. Αναφέρθηκε η προ ενός έτους έγκριση και αδειοδότηση για την ανάπλαση του αλιευτικού καταφυγίου χωρίς ακόμα να έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια.   
Ο υποψ. Δήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης απάντησε με σαφήνεια και ειλικρίνεια στα ερωτήματα που του τέθηκαν, δίνοντας στους κατοίκους τη διαβεβαίωση για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς μυστικοπάθειες, υπεκφυγές και αθέτηση υποσχέσεων.  Κλείνοντας το λόγο του εξέφρασε τη διάθεσή τόσο τη δική του όσο και του συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ ΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για δραστικές και ουσιαστικές λύσεις. Τόνισε για ακόμη μία φορά τις αρχές και τις δεσμεύσεις του συνδυασμού δίνοντας έμφαση στη Διαφάνεια, την Αξιοκρατία τη συλλογική ηγεσία και τη δημόσια έκφραση θέτοντας γερές βάσεις για μία νέα ανανεωμένη Αίγινα αντάξια της μέχρι τώρα Ιστορικής της πορείας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png