Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φίλιππος Τζίτζης στην Πέρδικα.

Αίγινα Ώρα Συνεργασίας. Δελτίο Τύπου.
Την γραφική Πέρδικα επισκέφθηκε χθες  Τρίτη 30 Απριλίου  ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας  κύριος  Φίλιππος Τζίτζης, επικεφαλής  του συνδυασμού "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". Πλαισιωμένος από το επιτελείο του συνδυασμού, μέλη και υποψήφιους συμβούλους  συναντήθηκαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής στο καφέ "Λιοτρίβι" στο πανέμορφο λιμανάκι της Πέρδικας.

Παρατηρήθηκε η έντονη «δυσφορία» των κατοίκων της Πέρδικας ως προς την παντελή αδιαφορία της Διοίκησης του Δήμου για την περιφέρεια. Επανειλημμένη αναφορά (σε μία ακόμη περιοχή της Αίγινας) και ερωτήματα, στα θέματα της υδροδότησης, την ανάπλασης του οδικού δικτύου, τον φωτισμό, τα δρομολόγια ΚΤΕΛ, τα απορρίμματα και τις παιδικές χαρές. Οι κάτοικοι εξέφρασαν επίσης στον κύριο Τζίτζη τα έντονα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τους θερινούς μήνες, λόγω  υψηλής τουριστικής  επισκεψιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, η  έλλειψη χώρου στάθμευσης των οχημάτων που δημιουργεί προβλήματα στη διέλευση των πεζών στη μαρίνα του λιμανιού. Σε κοινή συνισταμένη και η αναβαλλόμενη ανάπλαση του λιμένα. Επιπλέον, οι ντόπιοι κάτοικοι παραπονέθηκαν έντονα για την απουσία πολιτιστικών εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή. Άλλωστε, όπως τονίστηκε, Αίγινα πρέπει να θεωρείται το νησί σε όλη την έκταση του.

Ο υποψήφιος  Δήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης απαντώντας για άλλη μία φορά με ευθύτητα και χωρίς υπεκφυγές, κάλεσε τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής σε μελλοντική συνεργασία για την διευθέτηση αυτών των θεμάτων και την ανάπτυξη της Πέρδικας τονίζοντας ότι θα είναι παρών ως Δήμαρχος σε όλες τις συνεδριάσεις των Κοινοτικών Συμβουλίων της Αίγινας. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στους επιχειρηματίες της Πέρδικας επισημαίνοντας τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν αλλά και τα σπουδαία επιτεύγματα που έχουν πετύχει για τον τουρισμό συνολικά της Αίγινας. Η νέα διοίκηση του Δήμου δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειες των επαγγελματιών και θα τους βρει συμμάχους τους στην κοινή προσπάθεια όλων μας για την ευρύτερη ανάπτυξη του νησιού μας.  Κλείνοντας το λόγο του, τόνισε ότι για την ενιαία ανάπτυξη του νησιού, χρειάζεται η ισόρροπη χρηματοδότηση κατά τόπους, η αμεσότητα με τους πολίτες και η συχνή επαφή με τις Κοινότητες με στόχο την ενιαία ανάπτυξη και προβολή της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png