Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Η Κ.Ο. Αιγινας του ΚΚΕ για την εκδήλωση στον Τούρλο.

Δελτίο Τύπου. Κ.Ο. Αιγινας του ΚΚΕ.
Σχόλιο της Κομματικής Οργάνωσης Αίγινας του ΚΚΕ για την εκδήλωση «απόδοσης τιμής στη μνήμη των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατούμενων» της ομάδας μελών Αίγινας του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μια φορά επιχειρεί να καπηλευθεί τους ταξικούς αγώνες του λαού μας και να αυτοπροβληθεί ως δήθεν συνεχιστής τους, με την εκδήλωση που πραγματοποιεί την Κυριακή 5 Μάη στη ναυτική βάση του Τούρλου. Και αυτό λίγες μέρες μετά από την παρουσία στελεχών και αιρετών του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση προς τιμήν του φιλέλληνα Howe στο λιμάνι της Αίγινας, όπου «επίσημος καλεσμένος» ήταν ο γνωστός φονιάς της Ουκρανίας Πρέσβης των ΗΠΑ Pyatt.
Η κατρακύλα και η κατάντια τους δεν έχει όρια!
Είναι ωμή κοροϊδία από τη μία να είσαι σύμμαχος με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, που δολοφονούν λαούς και ματοκυλίζουν ολόκληρες περιοχές για τα συμφέροντα των μονοπωλίων (όπως τώρα στη Βενεζουέλα) και από την άλλη να τιμάς αυτούς που εκτελέστηκαν την περίοδο του εμφυλίου και μετέπειτα από τα χέρια των σημερινών συμμάχων σου, στην Ελλάδα του «δόγματος Τρούμαν» των ΗΠΑ.
Είναι υποκριτικό από τη μία να ασκείς μια βαθιά αντιλαϊκή πολιτική -στο όνομα μάλιστα της «προόδου»- και να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα των μονοπωλίων και από την άλλη να τιμάς αυτούς που δώσαν και τη ζωή τους ενάντια στο ταξικό καπιταλιστικό εκμεταλλευτικό σύστημα που υπερασπίζεσαι με τα μπούνια.
Είναι ντροπή ένα κόμμα που πίνει νερό στο όνομα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που ως κυβέρνηση εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την έχει μετατρέψει σε μια απέραντη νατοϊκή βάση, να αξιοποιεί τους αγώνες του λαού την περίοδο της κατοχής και του εμφυλίου, που έγιναν ενάντια στον ιμπεριαλισμό, για να δημιουργήσει εντυπώσεις ενός δήθεν «προοδευτικού» κόμματος.

Καλούμε το λαό της Αίγινας, κάθε τίμιο και προοδευτικό άνθρωπο να τους γυρίσει την πλάτη! Να στηρίξει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες στις 26 Μάη, καταδικάζοντας την αντιλαική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων Κομμάτων. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ σε όλους τους αγώνες που έρχονται μετά τις εκλογές για την ανάκτηση των απωλειών τα χρόνια της κρίσης, για τις σύγχρονες ανάγκες μας!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png