Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Αίγινας.


Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που επιβεβαίωναν την νίκη του στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ο νέος δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Ζορμπάς πήγε στο εκλογικό του κέντρο όπου έγινε δεκτός με πανηγυρισμούς από τους συγκεντρωμένους ψηφοφόρους του, τους συνεργάτες του στον συνδυασμό του και τους δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών της Αίγινας. Ο κύριος Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του συνδυασμού "Αίγινα Αποφασίζεις" είπε ανάμεσα σε άλλα: "Οι συνεργάτες μου, που όλο αυτόν τον καιρό άντεξαν, όρθωσαν ανάστημα και συνέχισαν μαζί μου σε έναν έντιμο αγώνα, μαζί με όλους τους υποψηφίους. Η επόμενη ημέρα μας ενώνει, μας ενώνει όλους.

Την επόμενη ημέρα λοιπόν θα καλέσουμε σε συνάντηση και τον κύριο Μούρτζη και τον κύριο Κουκούλη και τον κύριο Τζίτζη, τον κύριο Μεθενίτη, τον κύριο Ηλία και όλοι μαζί θα κάνουμε μία σύνθεση δυνάμεων για την επόμενη ημέρα. Θα πω για άλλη μία φορά, ότι η ετυμηγορία των πολιτών να έρθουμε, να πάμε την Αίγινα μπροστά, να γυρίσουμε σελίδα και όλοι μαζί και όλοι μαζί, πραγματικά την επόμενη ημέρα, όλοι ενωμένοι από όλους τους συνδυασμούς, μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων θα έρθουμε να διοικήσουμε το νησί.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και θα είμαστε κάθε μέρα κοντά σας, όπως όλο αυτό το διάστημα. Αποτελεί δέσμευση για εμάς αυτά που έχουμε πει στο πρόγραμμά μας, να τα κάνουμε και να τα τηρήσουμε. Με πάντα γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τον σεβασμό στον άλλον. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή συνέχεια σε όλους".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png