Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Γιάννης Ζορμπάς: "Η επόμενη ημέρα μας ενώνει". Η χειραψία με τον Δημήτρη Μούρτζη και οι πανηγυρισμοί στην παραλία.


Νωρίς το βράδυ όταν πλέον είχε διαφανεί η νίκη του Γιάννη Ζορμπά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Αίγινας, ο ίδιος μαζί με τον κύριο Νίκο Πτερούδη που τον συνόδευε, προσήλθε στο εκλογικό του κέντρο στην οδό Αφαίας. Εκεί όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν συγκεντρωθεί οι ψηφοφόροι και τα μέλη του συνδυασμού αναμένοντας τις εξελίξεις της βραδιάς. Οι φίλοι της δημοτικής πια παράταξης έδειχναν με κάθε τρόπο την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα που "κλείδωνε" στο πρόσωπο του Γιάννη Ζορμπά όσο περνούσε η ώρα και ολοκληρώνονταν η παρουσίαση των εκλογικών τμημάτων. Ψηφοφόροι και μέλη της δημοτικής παράταξης τον αγκάλιαζαν, θέλησαν να του φορέσουν ένα στεφάνι από κλαδιά ελιάς, ακόμη και να τον ράνουν με κάθε πρόσφορο λουλούδι ή φυτό που βρισκόταν κοντά στο χώρο του γραφείου. Ο νέος δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς χαιρετώντας και ευχαριστώντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην οδό Αφαίας, κατευθύνθηκε προς το γραφείο του συνδυασμού του νυν δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη με τον οποίο αντάλλαξαν χειραψία.

Μάλιστα ο κύριος Γιάννης Ζορμπάς σφίγγοντας το χέρι του Δημήτρη Μούρτζη γύρισε προς την κάμερα του Aegina Portla λέγοντας: "Η επόμενη ημέρα μας ενώνει". Ακολούθησε η βόλτα στην παραλία. Το καθιερωμένο πέρασμα του νικητή δημάρχου από κεντρικά σημεία της παραλίας και ειδικά από τα καφενεία όπου συγκεντρώνονται ψηφοφόροι που παρακολουθούν τις εξελίξεις, ακόμη και υποψήφιοι άλλων συνδυασμών. Ο νέος δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Ζορμπάς χαιρέτησε πλήθος κόσμου, ενώ ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο επικεφαλής συνδυασμού "Αίγινα Μπορείς" κύριος Παναγιώτης Κουκούλης. Ο κύριος Γιάννης Ζομπάς έγινε δεκτός με επευφημίες από τους κατοίκους της Αίγινας, που έσπευσαν να τους σφίξουν το χέρι και να το συγχαρούν. Ακολούθησε γιορτή με μουσική και χορό μπροστά από το γραφείο του συνδυασμού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png