Δημοτικές Εκλογές 2023

Από την Πέρδικα και το Βαθύ, ξεκίνησε τις προεκλογικές περιοδείες της, η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας Σίλα Αλεξίου.

«Μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αίγινα». Δελτίο Τύπου.

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής της καμπάνιας, μετά τα πετυχημένα εγκαίνια του Εκλογικού της Κέντρου, η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας Σίλα Αλεξίου ξεκίνησε από την Πέμπτη τις περιοδείες και επισκέψεις της πόρτα-πόρτα στις Δημοτικές Κοινότητες της Αίγινας.

Συνοδευόμενη από κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αίγινα», η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας περιόδευσε την Τετάρτη γειτονιές και σοκάκια της Πέρδικας και του Βαθέως. Το μοίρασμα προεκλογικού ενημερωτικού υλικού (Πρόγραμμα και άλλα φυλλάδια) αλλά κυρίως οι προσωπικές συζητήσεις των μελών του κλιμακίου και φυσικά της ίδια της Σίλας Αλεξίου με τους δημότες, οι διάλογοι και το άμεσο ενδιαφέρον για τα καυτά τοπικά προβλήματα, «αποτελούν μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία», όπως δεν παραλείπει να διαβεβαιώνει η ίδια η υποψήφια δήμαρχος τους συνομιλητές της.

Δυσάρεστη, πάντως, ήταν η έκπληξη όταν ηλικιωμένη κάτοικος με κινητικά προβλήματα της Πέρδικας αποκάλυψε στους υποψήφιους του κλιμακίου ότι αναγκάζεται να πληρώνει άνθρωπο για να της μεταφέρει τα σκουπίδια στον απομακρυσμένο κάδο, καθώς από τον δρόμο της – που δεν είναι στενός – δεν περνάει το απορριμματοφόρο. Για του λόγου το αληθές, σε παρακείμενη οικία ήταν κρεμασμένη σακούλα σκουπιδιών σε δένδρο!

Στο Βαθύ, με νωπά ακόμη τα σημάδια από την ισχυρή βροχόπτωση, οι περισσότεροι κάτοικοι εστίασαν στα προβλήματα του σχολείου που πλημμύρισε για μια ακόμη φορά, καθώς παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις στον Δήμο τα τελευταία χρόνια, ουδείς ενδιαφέρθηκε να επισκευάσει το κτίριο!

Το Σάββατο στη Σουβάλα
Αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια δήμαρχος και η δημοτική παράταξη «Μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αίγινα», θα συνεχίσουν την περιοδεία τους, από το Βαθύ στην Σουβάλα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png