Δημοτικές Εκλογές 2023

Ευχαριστήρια εκδήλωση του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, για τους συνεργάτες και τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης "Αίγινα αποφασίζεις ξανά". 

1.jpeg

Δημοτική Παράταξη "Αίγινα αποφασίζεις ξανά". 

Γιάννης Ζορμπάς: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας!

Το απόγευμα της Τρίτης 28 Νοεμβρίου επέλεξε ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, για να ευχαριστήσει κι από κοντά τους φίλους και συνεργάτες του για τον έντιμο αγώνα, που έδωσαν όλοι μαζί στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ξεκινώντας τον σύντομο χαιρετισμό του, ο εκ νέου Δήμαρχος Αίγινας ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, τους συνεργάτες του και τους φίλους, που βρέθηκαν δίπλα του και τον στήριξαν. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ευχαριστήσει και τους “αφανείς ήρωες”, τους ανθρώπους που “στελέχωσαν τα εκλογικά τμήματα, που γέμιζαν το εκλογικό μας κέντρο κάθε μέρα, που φρόντιζαν να είναι όλα έτοιμα για εμένα και τον συνδυασμό στις ομιλίες και στις περιοδείες μας.”


2.jpeg

Ανέφερε, επίσης, χαρακτηριστικά: “Είμαι περήφανος που σας είχα δίπλα μου και θέλω να ξέρετε ότι χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει αυτήν την τεράστια νίκη. Αισθάνομαι περήφανος και για έναν ακόμα λόγο, για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε, στηριζόμενοι αυστηρά στο αποδεδειγμένο μας έργο και στην αναγνώρισή του από την τοπική κοινωνία”.

4.jpeg

Κλείνοντας ο κ. Ζορμπάς αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, που επιβράβευσε το έργο της προηγούμενης θητείας του, ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί για τη συνέχισή του:

“Θα επαναλάβω ότι έλεγα και προεκλογικά, την πρώτη τετραετία ήταν αναγκαίο να αντιμετωπίσουμε δομικά προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου και το κάναμε με επιτυχία. Τώρα οι πολίτες ζητούν από εμάς ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές και αυτή είναι και η δική μου πρόθεση. Μπορούμε να κάνουμε την Αίγινα πρότυπο νησί διαβίωσης και παράλληλα έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό. Από την πλευρά μου σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Σας ευχαριστώ!”
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png