Επίσκεψη Γιάννη Σγουρού στην Αίγινα. Συνάντηση με τον δήμαρχο, δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους των δημοτικών εκλογών.


Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης κύριος Γιάννης Σγουρός, επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής". Τον κύριο Σγουρό και τους συνυποψηφίους του συνδυασμού του που τον συνόδευαν, υποδέχθηκε στο κτήριο του παλιού δημαρχείου ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από επίκαιρα και πάγια ζητήματα του νησιού. Τον κύριο Σγουρό συνόδευαν οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό κύριοι Δημήτρης Κατσικάρης, Χρήστος Πάλλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιώργος Θεοδωράκης, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος σύμβουλος στην στο συνδυασμό του κυρίου Σγουρού κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του τοπικού φορέα των ξενοδόχων κύριος Σταύρος Καλαμάκης, ο κύριος Κώστας Μωρόγιαννης και άλλη αυτοδιοικητικοί παράγοντες και υποψήφιοι των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κύριος Σγουρός επισκέφθηκε το εργοτάξιο του υποθαλάσσιου αγωγού στο Λεόντι. Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ της επόμενες ώρες.