Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

135 αγωνιστές και αγωνίστριες συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική που κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο .
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Κώστας Τουλγαρίδης κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών το ψηφοδέλτιο της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική-Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Είναι η 3η φορά που η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική μετέχει στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από 135 πρωτοπόρους αγωνιστές και αγωνίστριες. Το 43% του ψηφοδελτίου απαρτίζεται από γυναίκες. Η νεότερη υποψήφια είναι 21 ετών. Το ψηφοδέλτιο έχει διευρυνθεί με αγωνιστές και αγωνίστριες που αποχώρησαν το 2015 από τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλούς ανένταχτους αγωνιστές και αγωνίστριες.
Υποψήφιoς Περιφερειάρχης είναι ο Κώστας Τουλγαρίδης, εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, συνδικαλιστής στο χώρο της εκπαίδευσης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Κ. Σωτηρίου», πρώην μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, κάτοικος Ανατολικής Αττικής.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της  Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική  είναι (κατά αλαβητική σειρά)  :
Κιτσαντά Μάρθα, Εκπαιδευτικός, Γραμματέας Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε νησιών Αργοσαρωνικού , μέλος του Συντονιστικού Αναπληρωτών – Αδιορίστων
Μπέσης Παύλος Ανδρέας , Ιδιωτικός Υπάλληλος
Ρέππας Χρίστος, Εκπαιδευτικός , Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε νησιών Αργοσαρωνικού.