Περιφερειακές Εκλογές 2019

Ανακοίνωση Σάκη Σακκιώτη για την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Σγουρό.

Σάκης Σακκιώτης. Ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Σγουρό.
Ένας συνδυασμός ανοιχτός στους πολίτες που δεν ανήκει σε στελέχη, σε μηχανισμούς, σε κόμματα και σε κάθε λογής συμφέροντα. Που ανήκει ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους με ώσμωση αναπτυξιακών επιλογών. Σε έντιμους με καθαρό πρόσωπο χωρίς τις γνωστές σκαληνές συμπεριφορές που έχουν στοιχήσει στην Αττική.

Οι πολίτες γνωρίζουν αυτούς που αφοσιώθηκαν στα προβλήματα και εκείνους που δεν μπορούν να ελέγξουν ένα περιβάλλον αλαζονικής νοοτροπίας. Ξέρουν επίσης πολύ καλά αυτούς που πάνω απ’ όλα υπολογίζουν το πολιτικό κόστος και λειτουργούν με όρους γνωστικής ασυμφωνίας δηλαδή γνωρίζω αλλά δεν υποχωρώ από λανθασμένες επιλογές. Όμως στη παρούσα κατάσταση οι νέοι κύκλοι δεν ανοίγουν με παλιές δομές , προσωπικές επιλογές και δοκιμασμένες συνταγές.

Όμως σήμερα δεν πρόκειται μόνο για αναμέτρηση αρχηγών παρατάξεων και επιτελείων. Πρόκειται κυρίως για αναμέτρηση αυτοδιοικητικών ικανοτήτων , για αυτοδιοικητικές γνώσεις και εμπειρίες , για νοοτροπία και πολιτικό προσανατολισμό, για χαρακτήρα και πολιτική αντίληψη, για την ηθική επαναθεμελίωση και θεσμική αναβάθμιση της Περιφέρειας. Πρόκειται τέλος για ζεύξη εξουσίας και ηθικής κι αυτό δεν προκύπτει ως αυτονόητο. Στις σημερινές συνθήκες για την Αττική ισχύει η φράση του Κίπλινγκ «υπάρχουν πολλές αιτίες για να αποτύχουμε , αλλά ούτε μια δικαιολογία».

Σάκης Σακκιώτης Υποψήφιος με τον Γιάννη Σγουρό Στην Περιφερική Ενότητα Νήσων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png