Περιφερειακές Εκλογές 2019

Παναγιώτης Χατζηπέρος. Ευχαριστήριο για τις εκλογές της Κυριακής.

Παναγιώτης Χατζηπέρος. Δελτίο Τύπου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και τους φίλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην πραγματικά δύσκολη εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής.
Δυστυχώς, πρυτάνευσαν τελείως διαφορετικά κριτήρια από τα προσδοκώμενα αυατοδιοιητικά και δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση στη μεγάλη προσφορά της Περιφέρειας Αττικής αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, στα προβλήματα των πολιτών.
Επιδείξαμε καθόλη την διάρκεια της θητείας μας νέο ήθος και ύφος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού αλλά και έμφαση στη συνεργασία με τον Α’ βαθμό, χωρίς κομματικά κριτήρια. Για πρώτη φορά, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ασκήθηκε χωρίς κομματικές παρωπίδες, ρουσφέτια και παλαιοκομματικές πρακτικές, με ειλικρίνεια και συνέπεια.
Με στοχευμένα έργα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, πολλά από τα οποία λίμναζαν στα συρτάρια για δεκαετίες και συμβάλλαμε αποφασιστικά ώστε τα νησιά της Αττικής και η Τροιζηνία να αποκτήσουν την δυναμική και τις προοπτικές που τους αξίζουν.
Την ερχόμενη Κυριακή, καλώ προσωπικά τους πολίτες της Π.Ε. Νήσων να γυρίσουν την πλάτη στο παρελθόν της απραξίας, της αδράνειας, των ανεκπλήρωτων προεκλογικών υποσχέσεων, της αποτυχημένης διαχείρισης της καθημερινότητας και της παντελούς απουσίας από τα δρώμενα των τοπικών κοινωνιών.
Καλώ, λοιπόν, όλους τους πολίτες να επιλέξουν την δυναμική και την πρόοδο που εμείς για πρώτη φορά βάλαμε στις ράγες για τα νησιά μας, με ουσιαστικές δράσεις και παρεμβάσεις, ακόμα κι εκτός των αρμοδιοτήτων μας.
Την ερχόμενη Κυριακή, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσετε ποιος ήταν δίπλα σας καθημερινά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png