Ανδρονίκη (Νίκη) Ευγενίδου - Υποψήφια Α' Πειραιώς & Νήσων με την Εθνική Δημιουργία.

Δελτίο Τύπου.

Η Νίκη Ευγενίδου είναι επιχειρηματίας, Διευθύντρια Πωλήσεων και μέτοχος εταιρείας ηλεκτρονικών συστημάτων.

Γεννήθηκε, το 1968, στον Πειραιά, όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Οι γονείς της κατάγονται από την Κωνσταντινούπολη. Είναι μητέρα μιας κόρης 30 ετών.

Από το 1987 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ενώ παράλληλα σπούδασε Η/Υ, Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και έχει παρακολουθήσει τεχνικά σεμινάρια ηλεκτρονικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ από το 2012, μέλος της Εθνικής Επιτροπής, και ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιά το 2012, το 2015 και το 2019 και υποψήφια Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές του 2014 και του 2019.

Η Νίκη Ευγενίδου εξηγεί γιατί επέλεξε να συνταχθεί με την Εθνική Δημιουργία:

"Είμαι άνθρωπος της παραγωγικής οικονομίας, είμαι υπεύθυνη και σκεπτόμενη πολίτης, αγαπώ την πατρίδα μου και θέλω η χώρα μου να ανακτήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια.
Το ήθος του προέδρου και των μελών, οι αξίες του κόμματος, ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός, ο ανθρωπισμός, οι αρχές του ομαδικού πνεύματος, η σταθερότητα πολιτικών απόψεων και η μεταξύ μας επικοινωνία αποτελούν γερά θεμέλια για την επίτευξη του σκοπού μας: να κάνουμε την Ελλάδα ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος."


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png