Μεγάλη νίκη της Ν.Δ. στην Αίγινα με ποσοστό που ξεπέρασε το 55%. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης.

20230521_231441-00.jpg

Με καταμετρημένο 96,15%, σε 25 από τα 26 εκλογικά τμήματα του νησιού, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψε μία εντυπωσιακή νίκη στην Αίγινα, στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, με ποσοστό που ξεπέρασε το 55%. 


Στο Aegina Portal μίλησε ο πρόεδρος της της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης: “Είμαστε σήμερα εδώ στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρωμένοι φίλοι και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ώστε να γιορτάσουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα συγκέντρωσε πανελλαδικά αλλά και στην Αίγινα ποσοστό περίπου 56% και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους που με την επιλογή τους έκαναν ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να εγγυηθεί μόνο το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.”.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png