Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αίγινα, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

20230521_144710-stavrodosia-nd.jpg

Γράφει ο Σαράντης Ευσταθόπουλος.
Πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στην Αίγινα αναδύχθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος και επανεκλέγεται βουλευτής Α' Πειραιά. Είναι εντυπωσιακό ότι σε πάνω από 6 από τα 10 ψηφοδέλτια που πήρε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, ο ένας από τους δύο σταυρούς προτίμησης πήγε στον κύριο Κατσαφάδο, ενώ η διαφορά τους σε σταυρούς από τον δεύτερο σε προτίμηση βουλευτή είναι περισσότεροι από 1500 σταυρούς.  Δεύτερος είναι ο απερχόμενος βουλευτής Νικόλαος Μανωλάκος, με 1224 σταυρούς προτίμησης. 

stavrodosia-nd.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο έλαβαν σχεδόν το 12% του συνόλου των σταυρών τους σε αυτές τις εκλογές στην Αίγινα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους υπόλοιπους συνυποψηφίους τους είναι κατά μέσο όρο λίγο πάνω από το 6,5%. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στα αποτελέσματα της περιφέρειας Α' Πειραιά, βουλευτές με την Νέα Δημοκρατία εκλέγονται ο Κώστας Κατσαφάδος, η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Νικος Βλαχάκος, ενώ τις έδρες τους χάνουν οι Νίκος Μανωλάκος, Γιάννης Μελάς και η Νόνη Δούνια. 

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να δημοσιευθούν οι σταυροδοσίες των βουλευτών στην Αίγινα, από όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα, που συμμετείχαν στην εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png