Δημοτικές Εκλογές 2010

Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία στην Αίγινα.



Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται από το πρωί η εκλογική διαδικασία στην Αίγινα, καθώς οι κάτοικοι του νησιού προσέρχονται στις κάλπες για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Αναμένεται ότι νωρίς το μεσημέρι θα υπάρξει κορύφωση στην προσέλευση των ψηφοφόρων. Στους εξωτερικούς χώρους των μεγάλων εκλογικών κέντρων εμφανίζονται όπως είναι αναμενόμενο τα περισσότερα "εκλογικά πηγαδάκια" όπου η αναμονή και η προσμονή για τα αποτελέσματα δίνουν την ευκαιρία για συζητήσεις.

Ο καλός καιρός χθες και σήμερα στην Αίγινα, έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να ταξιδέψουν μέχρι το νησί, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό του δικαίωμα. Άλλωστε από χθες το μεσημέρι η επιβατική κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, ήταν εμφανώς υψηλότερη. Το γενικότερο προεκλογικό κλίμα στην Αίγινα κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς.

Για όσους δεν γνωρίζουν που ψηφίζουν μπορούν να το δουν πολύ εύκολα από τη σχετική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών κάνοντας click εδώ.