Δημοτικές Εκλογές 2010

Ο κ. Σάκης Σακκιώτης απαντά στις ανακριβείς δηλώσεις του κ. Δημάρχου.



Δελτίο Τύπου
Κατά τις δηλώσεις που έγιναν από τον κ. Δήμαρχο Αίγινας στο τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο "Aegina Portal", άσκησε κριτική κατά του κ. Σάκη Σακκιώτη για τη στάση του σε σχέση με την  αναβληθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Σακκιώτης, ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και ως αρχηγός του Συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, απαντώντας στις δηλώσεις και αιτιάσεις του κ. Δημάρχου δημοσιεύει της εξής δήλωση:
 
"Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Κουκούλης, κατά την τελευταία προεκλογική του διαδικτυακή παρουσίαση, ανέφερε ότι ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας, κ. Σάκης Σακκιώτης, δήλωσε πως δεν πρέπει να εισάγονται σε συνεδριάσειςτου Δημοτικού Συμβουλίου θέματα όπως η προκαταρκτική μελέτη για την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ). Η δήλωσή του είναι ψευδέστατη και αήθης, αφού ενσυνείδητα κατηγορεί τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, για να δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις.
 
Η αλήθεια είναι ότι εκ μέρους μας δηλώθηκε, πως ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να συμμετέχει  στην ημεσήσια διάταξη παραμονές εκλογών, μαζί με σωρεία θεμάτων τσιμεντοστρώσεων, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Σημιεωτέον, ότι οι τσιμεντοστρώσεις που ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση είχαν ήδη γίνει και το μόνο που απέμενε ήταν η έγκριση - "παράσταση θεάτρου σκιών", μέσα από τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Αυτά τα παιχνίδια συνιστούν συμπεριφορές προηγούμενων δεκαετιών και προσβάλλουν ανεπανόρθωτα το κύρος της εκπροσώπησης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κ. Δήμαρχος οφείλει να μας ζητήσει συγγνώμη και να μην επαναλάβει ατοπήματα τέτοιας μορφής."
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ