Δημοτικές Εκλογές 2010

Ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες ενημερωτικές εκπομπές των υποψηφίων δημάρχων.


Το Aegina Portal σας ενημερώνει ότι η σειρά των ενημερωτικών εκπομπών που φιλοξενούν συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου της Αίγινας έφτασε στο τέλος της, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να μαγνητοσκοπηθούν οι προγραμματισμένες εναπομείνασες δύο εκπομπές.

Τα γυρίσματα τα οποία ήταν προγραμματισμένα για το βράδυ της Δευτέρας 1ης Νοεμβρίου αναβλήθηκαν, λόγω αδιαθεσίας του επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς" κ. Παναγιώτη Γρηγορόπουλου. Ο κ. Γρηγορόπουλος εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο σημείο όπου ήταν προκαθορισμένο να λάβουν χώρα τα γυρίσματα και διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους συνυποψήφιους του κ.κ. Π. Κουκούλη, Σ. Σακκιώτη και Στ. Κοττάκη ότι δεν ήταν δυνατόν να συμμετέχει και ότι θα συμμετείχε κανονικά σε εκπομπή την επόμενη ημέρα, αν η κατάσταση της υγείας του το επέτρεπε.

Το βράδυ της Τρίτης 2 Νοεμβρίου εκπρόσωπος του κ. Γρηγορόπουλου προσήλθε στο χώρο των γυρισμάτων, ενημερώνοντας τους υπόλοιπους τρεις υποψήφιους Δημάρχους ότι η κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσε να μην του επιτρέπει να παραβρεθεί στα γυρίσματα της εκπομπής. Παρόλα αυτά, η εκπομπή ήταν δυνατό να διεξαχθεί, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία,  με την παρουσία τουλάχιστον των 2/3 των υποψηφίων Δημάρχων, αλλά δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση των επικεφαλής για την πραγματοποίησή της. Κατόπιν των ανωτέρω συμβάντων, η πραγματοποίηση των υπόλοιπων εκπομπών, ακόμη και με μετάθεση τους σε άλλη ημερομηνία, δεν είναι ούτε διαδικαστικά, ούτε χρονικά εφικτή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποψηφίους Δημάρχους για τη συμμετοχή τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στον προεκλογικό τους αγώνα.