Ευχές για καλή επιτυχία στον Ζαμπέλη Βασίλειο υποψήφιο του συνδυασμού "Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς".


Δελτίο Τύπου
Ευχές για καλή επιτυχία στον Ζαμπέλη Βασίλειο υποψήφιο του συνδυασμού «Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς» για τη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών εξέφρασε προς τον  Βασίλειο Ζαμπέλη, υποψήφιο σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς» Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, με αφορμή το γεγονός ότι την Κυριακή 31 Οκτωβρίου διοργανώνεται αυτό το διεθνούς εμβέλειας αθλητικό γεγονός, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων.
Όπως δήλωσε ο κ. Γρηγορόπουλος: «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης.

Που αποκτά, μάλιστα φέτος ξεχωριστή σημασία δεδομένου ότι το 2010 εορτάζουμε την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα.
Καλή επιτυχία στον Βασίλειο Ζαμπέλη και σε όλες και όλους όσους θα έχουν την χαρά και την τιμή να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορική διαδρομή».