Δημοτικές Εκλογές 2010

Παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού "Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς".


Δελτίο Τύπου
Ενωμένοι μπορούμε περισσότερα: επιστολή – κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Αίγινας στην παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού "Αίγινα Πρόσω Ολοταχώς".

Με μια πρωτόγνωρη για τα πολιτικά ήθη και έθιμα της Αίγινας επιστολή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος καλεί την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του νησιού μας, τους συνυποψήφιους του Δημάρχους, τους συλλόγους και τους φορείς του νησιού σε μια ανοικτή παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ» για την Αίγινα που μας αξίζει.

Η παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010, στις 6 το απόγευμα στον κινηματογράφο «Τιτίνα», έχει στόχο να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις του νησιού μας και να χτίσει μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Γρηγορόπουλου:

"Σε λίγες μέρες οι πολίτες της Αίγινας θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον τόσο το δικό μας, όσο και των παιδιών μας. Θα κληθούμε να επιλέξουμε όχι μόνο μια νέα Δημοτική Αρχή, αλλά κυρίως προς ποια κατεύθυνση θέλουμε να χαράξει πορεία το νησί μας.

Πιστοί στην απόφασή μας να βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό του πολίτη, όλο το προηγούμενο διάστημα ο Συνδυασμός μας, εργάστηκε με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, ώστε να προτείνει τη δική του «κατεύθυνση» ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.

Το Πρόγραμμα που καταρτίσαμε είναι αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού από εξειδικευμένους επιστήμονες, αλλά και ευρύτατου δημόσιου διαλόγου με τους πολίτες του νησιού. Είναι αποτέλεσμα της αγάπης μας για την Αίγινα και της ευαισθησίας μας για τους συμπολίτες μας.

Και υπηρετεί, μέσα από μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις σε όλο το νησί, το συνολικό σχεδιασμό μας για την Αίγινα του μέλλοντος. Την Αίγινα που μας αξίζει.

Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα αν θα μπορούσατε να παρευρεθείτε στην επίσημη παρουσίασή του, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010, στις 6 το απόγευμα, στον Κινηματογράφο «Τιτίνα».

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να χτίσουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα.

Και θα αποτελέσει ισχυρό θεμέλιο στην προσπάθειά μας να αποκτήσει και πάλι η Αίγινα την Αίγλη που της Αξίζει".

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γρηγορόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας