Δημοτικές Εκλογές 2010

Το πρόγραμμα του συνδυασμού "Αίγινα Όλοι Μαζί".


Δελτίο Τύπου
Αγαπητοί συμπολίτες

Νέοι της Αίγινας,

Η Αίγινα πρέπει να αλλάξει. Το διαπιστώνετε καθημερινά βιώνοντας τα προβλήματά της.

Δημοσιοποιούμε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Συνδυασμού μας «ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Είναι η ΠΡΟΤΑΣΗ μας για μια Αίγινα αντάξια της Ιστορίας της, για μια Αίγινα ανθρώπινη, φιλόξενη, ασφαλή, καθαρή. Για έναν Δήμο σύγχρονο, κοινωνικό, για έναν Δήμο στα χέρια των Αιγινητών.

Είναι η δέσμευσή μας.

Η δέσμευση όλων των ανθρώπων του Συνδυασμού «ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Η δέσμευσή μου απέναντί σας. Απέναντι σε κάθε Αιγινήτη Πολίτη.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μας είναι καρπός μιας προσπάθειας πολλών ανθρώπων, που με εμπειρία και επιστημονική γνώση επεξεργάστηκαν προτάσεις και λύσεις, για μια καλύτερη ζωή στην Αίγινα.

Είναι καρπός της επικοινωνίας μας όλον αυτόν τον καιρό μαζί σας.

Το Πρόγραμμα θέτει μικρούς και μεγάλους στόχους. Όλοι ρεαλιστικοί, όλοι πραγματοποιήσιμοι. Περιγράφει ένα ΟΡΑΜΑ για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Πάνω απ' όλα όμως τοποθετεί στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον Αιγινήτη πολίτη.

Η Αίγινα για να βρει λύσεις χρειάζεται καλή γνώση της Τοπ. Αυτοδιοίκησης, χρειάζεται πραγματικό ενδιαφέρον και πάνω απ' όλα αφοσίωση.   Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει, χωρίς την δική σας συμμετοχή. Χωρίς την δική σας απόφαση.

Με την δική σας συμμετοχή και υποστήριξη μπορούμε να κάνουμε την Αίγινα όπως την ονειρεύεται κάθε Αιγινήτης, όπως την θέλουμε όλοι μας.

ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ
υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας