Δημοτικές Εκλογές 2010

Απάντηση της εφημερίδας "Νέα Εποχή" σε Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συνδυασμού "Αίγινα - Όλοι μαζί".

Από τη συντακτική ομάδα της εφημερίδας "Νέα Εποχή", λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, η οποία αποτελεί απάντηση σε Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συνδυασμού "Αίγινα - Όλοι μαζί", που δημοσίευσε σήμερα το Aegina Portal.

Η απάντηση της εφημερίδας Νέα Εποχή:

"Για μία ακόμη φορά, ο κ. Σακκιώτης και οι συνεργάτες του, επιχειρούν να λογοκρίνουν τα γραφόμενά μας. Η μόνιμη τακτική του κ. Σακκιώτη είναι να σχολιάζει, και να κριτικάρει την πολιτική άποψη της εφημερίδας "Νέα Εποχή". Τα πολιτικά σχόλια, την αήθη κριτική, τα απαράδεκτα σχόλια, τις προσωπικές επιθέσεις που γίνονται από όλες τις άλλες τοπικές εφημερίδες ο κ. Σακκιώτης δεν τις βλέπει, ούτε τις σχολιάζει. Αυτό που βρήκε να λογοκρίνει, είναι έναν καθαρά πολιτικό σχολιασμό, που αφορά τις αντιφάσεις του ιδίου και του συνδυασμού του. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο κ. Σακκιώτης άλλαξε πλεύση και αυτό κατά την άποψή του έπρεπε να μείνει ασχολίαστο.

Η εφημερίδα ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, δεν πρόκειται να «φιμωθεί». Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός «Αίγινα – Όλοι μαζί», είναι πρωτοφανής προσπάθεια λογοκρισίας η οποία δεν γίνεται δεκτή. Η εφημερίδα "Νέα Εποχή", δημοσιεύει όλες τις απόψεις και όλες τις διακηρύξεις σε αντίθεση με τις εφημερίδες που τον υποστηρίζουν. Διατηρεί όμως το αναφαίρετο δικαίωμά της να κρίνει και να σχολιάζει την πολιτική στάση κάθε υποψηφίου. Αλίμονο αν καταργηθεί αυτό.  Κε Σακκιώτη. Πολλές φορές στα Δημοτικά Συμβούλια έχετε κριτικάρει την εφημερίδα μας για τη στάση της. Το ερώτημα είναι γιατί δεν αποδέχεστε και εσείς την κριτική;  Δεν πρόκειται να κλείσουμε τα μάτια, ούτε τα αυτιά, ούτε το στόμα. Το τεκμήριο αληθείας δεν ανήκει σε κανέναν. Αυτό θα πει δημοκρατία. Να λέτε την άποψή σας και εμείς να εκφράζουμε τη δική μας."