Δημοτικές Εκλογές 2014

Δελτίο Τύπου. Η νέα πρόταση του συνδυασμού "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης" για το debate.

"Αίγινα Κίνηση Ευθύνης". Δελτίο Τύπου.
Με προχθεσινό δελτίο τύπου του συνδυασμού μας ΑΙΓΙΝΑ – ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ καλέσαμε επισήμως τον κ. Δημήρτη Μούρτζη σε δημόσιο διάλογο (debate). Η πρότασή μας αυτή κοινοποιήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook). Δηλαδή έτυχε της μεγαλύτερης δυνατής ενημέρωσης.

Κατόπιν τούτου, μόνο έκπληξη μπορεί να προκαλέσει το δελτίο τύπου του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, στο οποίο γίνεται λόγος για δήθεν έλλειψη επίσημης πρότασης για τη διεξαγωγή αυτού του debate.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν την πρότασή μας, την οποία στείλαμε πλέον και εγγράφως στον κ. Δημήτρη Μούρτζη, για τη διενέργεια δημόσιου διαλόγου, με όρους που θα συναποφασίσουμε. Για να αποφύγουμε χρονοτριβές και καθυστερήσεις, προτείνουμε να απευθυνθούμε στο Aegina Portal για τη διεξαγωγή του, καθώς διαθέτει την απαραίτητη αξιοπιστία και εμπειρία.

Ο χρόνος που απομένει έως την εκλογική αναμέτρηση είναι ελάχιστος και δεν επιτρέπει την επ’ αόριστον ανταλλαγή δελτίων τύπου. Όποιος ενδιαφέρεται να ενημερώσει τους πολίτες, όποιος μπορεί να τεκμηριώσει τις απόψεις του, δηλώνει αμέσως και ευθέως πως αποδέχεται το δημόσιο διάλογο. Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις και ανώφελη επικοινωνιακή πολιτική.