Δημοτικές Εκλογές 2019

Συνδυασμός "Αίγινα - Κοινότητα - Ενότητα", για την Κοινότητα Αίγινας.

"Αίγινα - Κοινότητα - Ενότητα". Δελτίο Τύπου.
Συμπολίτισσες - συμπολίτες μας
Είναι μεγάλη τιμή να σας ανακοινώσουμε σήμερα τη συμμετοχή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Αίγινας. Μιας ιστορικής κοινότητας που μας μεγάλωσε, αγαπάμε,ζούμε σε αυτήν, δραστηριοποιούμεθα και ονειρευόμαστε να δημιουργήσουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Γι'αυτο πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στα κοινά σε μια δύσκολη περίοδο, να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας ανήκει για την αυριανή Αίγινα που μας αρμόζει.
Ήρθε καιρός νέοι άνθρωποι να αναλάβουν την ευθύνη του τόπου.Το νησί μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Αργοσαρωνικού, διότι διαθέτει ανεξάντλητο και ανεκμετάλλευτο πλούτο (ιστορικό-λαογραφικό-πολιτιστικό-περιβαλλοντικό) που μπορεί να οδηγήσει σε μορφές και λύσεις εναλλακτικής και ήπιας ανάπτυξης.
Ζούμε σε έναν ιδιαίτερο τόπο με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές, οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην πρόκληση των ερχόμενων εκλογών.
Σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στην προσπάθεια να αναλάβουμε το μέλλον της Κοινότητας μας.
Σας καλούμε να υποστηρίξετε τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Αίγινα-Κοινότητα-Ενότητα", ο οποίος αντιπροσωπεύει εσάς τους ίδιους. Μοιραζόμαστε και αντιμετωπίζουμε άλλωστε καθημερινά τα ίδια προβλήματα, την αγωνία και τον αγώνα στην εργασία, στην γειτονιά ,στο σχολείο, στην περίθαλψη, στην καθαριότητα στον πρωτογενή τομέα, στην επιχειρηματικότητα.
Μας συναντάτε κάθε μέρα και μας ξέρετε με το μικρό μας όνομα, όπως σας γνωρίζουμε κι εμείς.
Σκοπός μας είναι, με αυτόν τον ανεξάρτητο συνδυασμό μακριά από χρώματα,προσωπικά συμφέροντα,παλαιές πολιτικές νοοτροπίες και πρακτικές, να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια και όλες τις δυνάμεις μας , να καταθέσουμε το όραμα μας και να κάνουμε αντιληπτό οτι ο δυναμισμός, η δημιουργικότητα, οι πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων είναι παράγοντες ανάπτυξης του τόπου μας.
Δεχόμαστε τις καλές και αγνές προθέσεις όλων των υποψήφιων Δημάρχων και συνδυασμών για την Κοινότητα Αίγινας και επιδιώκουμε μια γόνιμη συνεργασία με τη νέα Δημοτική αρχή.
Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε για την προκοπή του τόπου και την ποιότητα ζωής μας.
Παναγιώτης Κασιμάκης
Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος
Επικεφαλής του συνδυασμού "Αίγινα - Κοινότητα - Ενότητα".