Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα Μπορείς. Συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων.

Αίγινα Μπορείς. Δελτίο Τύπου.
Στις 19 Απριλίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουκούλης και στελέχη του συνδυασμού "Αίγινα Μπορείς" είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους των συλλόγων Ενεργοί Πολίτες, Φίλοι της Αίγινας, Σύλλογος Γυναικών και Αίγινα Εθελοντής.
Ο κ. Κουκούλης εξήρε τη συμμετοχή όλων των συλλόγων του νησιού στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού
Τόνισε επίσης την ανάγκη να εδραιωθεί σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στη δημοτική αρχή  και τους δημότες και ιδιαίτερα με τους φορείς και συλλόγους όλου του νησιού. Αυτή η εμπιστοσύνη, κατά κοινή ομολογία, έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια,
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων υπέβαλαν χρήσιμες ερωτήσεις και σχόλια και εξέφρασαν  τον προβληματισμό τους για πολλά από τα θέματα που απασχολούν τους δημότες, όπως η καθαριότητα και ζητήματα που συνδέονται με τη ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα, η απουσία του Δήμου τα τελευταία χρόνια σε κοινωνικά ζητήματα, η ανάγκη ενίσχυσης στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και σε άλλες πρωτοβουλίες για την προστασία και ενίσχυση των πιο αδύναμων από τους συμπολίτες μας.
Έγινε αναφορά επίσης στη λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου και στη κατάσταση των Καποδιστριακών κτιρίων.
Η συνάντηση αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική και χρήσιμη και θα επαναληφθεί και με άλλους συλλόγους του νησιού μας.