Δημοτικές Εκλογές 2019

Αίγινα Αποφασίζεις. Επίσκεψη Γιάννη Ζορμπά σε Κοντό και Πέρδικα.

Αίγινα Αποφασίζεις. Δελτίο Τύπου.
Την περιοχή του Κοντού επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς το Σάββατο 20 Απριλίου ο οποίος συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες στην ταβέρνα «Ο Μερακλής». Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την τσιμεντόστρωση δρόμων του οικισμού, τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κοντού, καθώς και την αξιοποίηση της Παλαιάς Χώρας με κύριο αίτημα την καθαριότητά της, τον ηλεκτροφωτισμό και την αποψίλωση της βλάστησης για την απρόσκοπτη διέλευση των επισκεπτών.
Την Κυριακή 21 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς και μέλη του συνδυασμού "Αίγινα Αποφασίζεις" βρέθηκαν στην περιοχή της Πέρδικας όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες και πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Έντονη επιθυμία των περισσοτέρων η πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού επί της χερσαίας ζώνης λιμένα, με ταυτόχρονη δημιουργία χώρων στάθμευσης στη βόρεια όσο και στη νότια πλευρά του οικισμού, η τακτική αποκομιδή των απορριμμάτων με εντατικοποίηση αυτής τα Σαββατοκύριακα κατά τους θερινούς μήνες, η απομάκρυνση των κάδων από την παιδική χαρά και το σχολείο, ο ηλεκτροφωτισμός της παραλιακής οδού Αγίου Σώστη, η πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων για τη νεολαία της Πέρδικας και γειτονικών οικισμών.
Το ίδιο βράδυ στην ταβέρνα «Θεόφιλος» στη Σουβάλα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πολίτες. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην καθαριότητα, τη συγκοινωνία και τη γενικότερη παραμέληση της Σουβάλας και της ευρύτερης περιοχής.