Δημοτικές Εκλογές 2019

Συνδυασμός "Ελλάνιος" για την Κοινότητα Αίγινας. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Συνδυασμός "Ελλάνιος" για την Κοινότητα Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Συμπολίτισσες Συμπολίτες,
Η κοινότητα της Αίγινας είναι ένα συμβουλευτικό όργανο του Δήμου, που για πρώτη φορά ψηφίζεται ανεξάρτητα, σύμφωνα με το Ν.4555/ 18 ( Κλεισθένης 1 ), ο οποίος καθορίζει το θεματικό πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο σκοπός του επταμελούς Συμβουλίου που θα προκύψει μετά τις εκλογές, είναι να προτείνει λύσεις στα προβλήματα της περιο- χής δικαιοδοσίας του. Μέχρι σήμερα το κοινοτικό συμβούλιο ήταν ενσωματωμένο στο ψηφοδέλτιο της κάθε υποψήφιας παράταξης και συνεπώς ακολουθούσε το πρόγραμμα του εκλεγμένου Δημάρχου.

Με το νέο νόμο το κοινοτικό συμβούλιο θα ψηφίζεται με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και σε ξεχωριστή κάλπη ώστε να μπορείς να ψηφίζεις τον υποψήφιο Δήμαρχο της αρεσκείας σου και σε άλλη κάλπη το κοινοτικό συμβούλιο που επιθυμείς. Κατόπιν τούτου μια ομάδα τεχνοκρατών και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Αίγινα και γνωρίζουν καλά τα προβλήματα της, με επικεφαλής τον κ Βασ. Μουσουλέα Πολ. Μηχανικό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε εναν ανεξάρτητο συνδυασμό για την κοινότητα Αίγινας με την ονομασία “ΕΛΛΑΝΙΟΣ “ που θα εχει την δυνατότητα προτάσεων επιστημονικά τεκμηριωμένων, στα πολλά και χρόνια προβλήματα της Αίγινας.

Πιστεύουμε οτι ο καθαρά ανεξάρτητος συνδυασμός μας σε συνεργασία με τους πολίτες, τους ειδικούς τεχνοκράτες, το εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο, τις άλλες κοινότητες του νησιού αλλά και την ψήφο σας, θα μας δώσει την ώθηση να εργαστούμε σωστά ώστε αυτό το υπέροχο νησί που λέγεται ΑΙΓΙΝΑ να έχει την θέση που του αξίζει.               

Μετά  την  υποβολή  υποψηφιότητας στο Πρωτοδικείο Πειραιά και την έγκρισή του, το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού είναι το παρακάτω.

ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΦΛΩΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΖΑΡΑΒΕΛΑ ΣΟΦΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΛΙΛΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΟΥΣΟΥΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ