Δημοτικές Εκλογές 2019

Δημήτρης Τσιμπούρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Τσιμπούρη με τον συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Είμαι ο Δημήτρης Τσιμπούρης πρώην Λιμενάρχης Αίγινας απόστρατος Αρχιπλοίαρχος του Λ.Σ. Έχω δύο παιδιά και πέντε εγγόνια. Κατοικώ τα τελευταία 50 χρόνια στην Αίγινα. Είμαι πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης.
Υπηρέτησα ως Λιμενάρχης σε 15 Λιμενικές αρχές της χώρας και ως Δ/ντής στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Έχω αναλάβει καθήκοντα Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μέλους σε όλα τα Λιμενικά Ταμεία των Λιμενικών αρχών που υπηρέτησα.
Ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια ως αρθογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά και έχω εκδώσει βιβλία με αντικείμενο τη λειτουργία της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Επίσης έχω εκδώσει μία ποιητική συλλογή και συνεχίζω.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.