"Αίγινα Αποφασίζεις". Επίσκεψη Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων σε Μαραθώνα και Βροχεία.

"Αίγινα Αποφασίζεις". Δελτίο Τύπου.
Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του "Αίγινα Αποφασίζεις" στο Μαραθώνα και στα Βροχεία.
Ειδικότερα, τα μέλη του συνδυασμού, που βρέθηκαν στο Μαραθώνα την Πέμπτη 9 Μαΐου, συναντήθηκαν με κάτοικους και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη άμεσης διευθέτησης της κυκλοφορίας στον παραλιακό δρόμο της πρώτης πλαζ. Αναφέρθηκαν επίσης στην έλλειψη επαρκούς φωτισμού και στο πρόβλημα της συσσώρευσης και μη έγκαιρης αποκομιδής των απορριμμάτων.
Τα απορρίμματα αποτελούν επίσης σοβαρό πρόβλημα και για τους κατοίκους της περιοχής των Βροχείων, όπως είπαν στη συνάντησή τους με τον κ. Ζορμπά και την ομάδα του την Παρασκευή 10 Μαΐου. Οι κάτοικοι επισήμαναν την ανάγκη ασφαλτόστρωσης της ημιτελούς κεντρικής οδού των Βροχείων. Εξέφρασαν επίσης την έντονη ανησυχία τους για την ύπαρξη πολλών αδέσποτων σκυλιών στην περιοχή και έκαναν λόγο για έλλειψη οποιασδήποτε μέριμνας εκ μέρους των αρμοδίων.
Οι περιοδείες του Γιάννη Ζορμπά και των συνεργατών του θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να μιλήσουν για αυτά που τους απασχολούν και παράλληλα να ενημερωθούν για τις θέσεις του συνδυασμού στα μείζονα προβλήματα του Δήμου μας.