Δημοτικές Εκλογές 2019

Αντώνης Ντελής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αντώνη Ντελή με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1961 στην Κρυοπηγή Ζαλόγγου Πρέβεζας.Το χωριό μου ήταν από τα μαρτυρικά χωριά της Ελλάδας, αφού στην κατοχή οι Γερμανοί εκτέλεσαν 23 χωριανούς(ανάμεσά τους κι ο παππούς μου). Σπούδασα στην Ακαδημία της Ρόδου απ’ όπου αποφοίτησα το 1980. Διορίστηκα στα Μέθανα το 1983 και έχω δουλέψει σε πολλά μονοθέσια  σχολεία  της περιοχής. Το 1990 μετατέθηκα  στην Αίγινα όπου και διαμένω μόνιμα. Είμαι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Ντίνα Θεοδώρα(Λόλα) και έχουμε   δυο γιούς, το Θωμά και το Στέργιο,   φοιτητές επί πτυχίω. Σήμερα υπηρετώ ως  Διευθυντήςστο  2ου Δημοτικό σχολέιο Αίγινας. Ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Αίγινα,Κοινωνία Πολιτών». Σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος του  Δήμου Αίγινας. Ενεργό μέλος για πολλά χρόνια των Διοικητικών συμβουλίων   του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Νησιών Αργοσαρωνικού και σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα (Κοινωνικό φρονιστήριο,διδασκαλία Ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς,ερασιτεχνικό θέατρο).

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.