Νικόλαος Τσιμπίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νικόλαου Τσιμπίδη με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Συνταξιούχος μετά από σαράντα χρόνια δουλειά . Τα τριάντα τρία στα ναυπηγεία Ελευσίνας μηχανουργός στο επάγγελμα (μεταλλεργάτης). Παντρεμένος με δύο παιδιά και δυο εγγόνια.
Συμμετοχή στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στο γυμναστικό σύλλογο Πετρούπολης (Ομάδα Βόλεϊ και κολύμβησης ). Δέκα χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο (ταμίας). Με την Αίγινα συνδέομαι από το 1980. Ενασχόληση με τον ναυτικό όμιλο Πορτών. Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο αρκετά χρόνια και στο προηγούμενο συμβούλιο σαν γραμματέας. Μέλος της επιτροπής κατοίκων πορτών και ορεινών χωριών που αγωνίστηκε για την ενεργοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας που είχε σταματήσει για πέντε μήνες.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.