Δημοτικές Εκλογές 2019

Βαγγέλης Δέδες, υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Μπορείς".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Δέδε με τον συνδυασμό "Αίγινα Μπορείς" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Δραστηριότητα: Μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών
του Δήμου Αίγινας – Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δ.Α. – Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Α. – Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Α. – Πρόεδρος επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών Δ.Α. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες χωρίς χρηματική αμοιβή.
Σπουδές: Οικονομικά – Λογιστική -Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.
Ειδικές σπουδές: Πολυετή παρακολούθηση σεμιναρίων στο marketing – διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού – ανάλυση οικονομικών μεγεθών επιχειρήσεων – έλεγχος και εντοπισμός ύποπτων συναλλαγών σχετικά με την προέλευση κεφαλαίων.
Εργασιακή δραστηριότητα:
Για χρονική διάρκεια 7 ετών στο Λογιστήριο – κοστολόγηση του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ όπου τα τρία τελευταία έτη προϊστάμενος προγραμματισμού και παραγωγής του ως άνω Ομίλου.
Το 1977 , κατόπιν πανελλήνιου διαγωνισμού προλήφθηκα στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  στην οποία υπηρέτησα για 30 έτη, τη δε τελευταία εικοσαετία υπηρέτησα ως Διευθυντικό στέλεχος αρχικά στην Αίγινα και κατόπιν σε μεγάλα καταστήματα του Πειραιά. Μετά την συνταξιοδότησή μου από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, εργάστηκα  σε ιδιωτική Τράπεζα, ως Οικονομικός – Τραπεζικός σύμβουλος, με αντικείμενο την ενημέρωση – εκπαίδευση του προσωπικού της, σε θέματα τραπεζικών εργασιών-προώθησης τραπεζικών προϊόντων – εξέλιξης και παρακολούθησης εργασιών και αποτελεσμάτων της Τράπεζας.
Η θητεία μου στη παρούσα Διοίκηση του Δήμου και μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις, στις οποίες ανταποκρίθηκα με συνέπεια, εντιμότητα και ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, πάντα με τη βοήθεια και την άρτια συνεργασία των υπηρεσιών που είναι υπό την εποπτεία μου, απέκτησα εμπειρία και γνώση σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γνώρισα από κοντά θέματα και προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και τώρα είμαι σε θέση να ξέρω ακόμη καλύτερα τι πρέπει να γίνει για προχωρήσει ο Δήμος για να  καλυτερεύσει η ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας.
Θεώρησα λοιπόν υποχρέωση και καθήκον μου να συνεχίσω τη προσφορά μου στο νησί μας γι’ αυτό αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Κουκούλη και να συστρατευθώ μαζί του στο συνδυασμό “ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ”, ώστε να βοηθήσω στη αναδιοργάνωση την ανάπτυξη και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων της Αίγινας.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.