Γιώργος Μπόγρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μπόγρη με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1949 στο Κερατσίνι. Ο πατέρας μου ήταν από την Πέρδικα Αίγινας.
Τελείωσα το Λύκειο στην τότε Πρότυπο Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.
Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1975.
Εξειδικεύτηκα στην Ορθοπεδική Χειρουργική και Τραυματολογία στα νοσοκομεία ΚΑΤ και Παίδων Αθηνών και υπήρξα εκπαιδευόμενος και συνεργάτης στη Μονάδα Σκολίωσης και Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης του ΚΑΤ μέχρι το 1978.
Από το 1978 εργάστηκα σαν Επιμελητής στα Νοσοκομεία Χαλκίδος και Χίου και στη Κλινική ‘’Υγείας Μέλαθρον’’ ΤΥΠΕΤ μέχρι το 2000, οπότε και εγκαταστάθηκα μόνιμα στην Αίγινα, όπου και λειτουργώ το Ιδιωτικό Ιατρείο μου από το 1993.
Το 2005 διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Πολιτιστικών με τη παράταξη του τότε Δημάρχου. Το 2008 αποχώρησα παραιτούμενος, κατόπιν πολιτικών διαφωνιών..
Έχω αρθρογραφήσει επανειλημμένα σε εφημερίδες και περιοδικά της Αίγινας πάνω σε ιστορικά και πολιτιστικά θέματα.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.