Δημοτικές Εκλογές 2019

Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Αποφασίζεις".


Οι δηλώσεις του υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη με τον συνδυασμό "Αίγινα Αποφασίζεις" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στην Αθήνα, πατέρας μου ήταν ο οφθαλμίατρος Κωνσταντίνος Χατζηαλεξιάδης, μικρασιατικής καταγωγής, και η μητέρα μου Μαρία ήταν νηπιαγωγός. Ο παππούς μου, Ανάργυρος Χατζηαλεξιάδης, εγκαταστάθηκε στο Λιβάδι της Αίγινας το 1961.
Σπούδασα Ιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβα την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής το 1999 και διορίστηκα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) στην Αίγινα το 2000. Υπηρετώ ευόρκως, έκτοτε, την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο νησί μας και σήμερα έχω τον βαθμό Διευθυντή του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Από το 2012, μαζί με άλλους συμπολίτες μας και την συλλογή 4.500 υπογραφών κατοίκων του νησιού, επιχειρώ να αποκτήσει η Αίγινα το δικό της πλωτό ασθενοφόρο.
Είμαι υποψηφία δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό «Αίγινα Αποφασίζεις» με δήμαρχο τον Γιάννη Ζορμπά.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.