Δημοτικές Εκλογές 2019

Αλέξανδρος Κράους, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Κράους με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στη Αθήνα  το 1948. Ζω στην Αίγινα 15 χρόνια. Ιστορικές σπουδές στη Γαλλία και επαγγελματική δραστηριότητα 20 χρόνια στα Οικονομικά και Κοινωνικά αρχεία. Διευθυντής  Διεθνών Ευρωπαικών σχέσεων για 15 χρόνια της ΟΑΤΥΕ (Αλληλοβοηθητικά Κοινωνικά Ταμεία). Πρώην αντιπρόεδρος των Ενεργών Πολιτών Αίγινας και της Εταιρείας Ελλήνων Αρχειονόμων. Δράσεις  για την πολιτιστική κληρονομιά της αρχαίας και νεότερης Αίγινας,την  προστασία του περιβάλλοντος και την  καλλιέργεια της Γης.Είμαι και Έλληνας και Γάλλος στην υποκοότητα και την κουλτούρα και έζησα 45 χρόνια με τη γυναίκα μου Σουζάνα Κράους.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.