Δημοτικές Εκλογές 2019

Στέλιος Λαμπαδάριος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Στέλιου Λαμπαδάριου με τον συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Ονομάζομαι Λαμπαδάριος Στυλιανός,γεννήθηκα πριν 32 χρόνια και είμαι ο πρώτος γιος του Δημήτρη Λαμπαδάριου και της Αναστασίας Κωνσταντίνου
Είμαι παντρεμένος με την Βιβή Γκαρή με την οποία έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά τον Δημήτρη και την Στέλλα.
Επίσης έχω έναν μικρότερο αδερφό,τον Ανδρέα Λαμπαδάριο ο οποίος δημιούργησε μια πανέμορφη οικογένεια με την γυναίκα του Τερέζα και έχουν ένα γλυκό κοριτσάκι.
Αφού τελείωσα το Λύκειο το 2004,ξεκίνησα να φοιτώ στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Καλαμάτας,στην Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Ελεγκτικής.
Μετά το πέρας των σπουδών ήρθε η ώρα να υπηρετήσω την πατρίδα και κατατάχτηκα στον στρατό ξηράς.
Έπειτα,μπήκα εντατικά στην οικογενειακή μας επιχείρηση στην οποία απασχολούμαι μέχρι και σήμερα. Παράλληλα,τα τελευταία χρόνια έχω συμμετάσχει επιτυχώς σε δύο κύκλους προγραμμάτων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την “Οινολογία-Οινοτεχνία-Αμπελουργική” και “Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων” αντίστοιχα. Μιλάω αγγλικά και γερμανικά πολύ καλά.
Έχω διατελέσει δύο φορές δημοτικός σύμβουλος 2011-2019.Την περίοδο 2011-2014 ήμουν Αντιπρόεδρος Δημ.Συμβουλίου και έχω συμμετάσχει σε αρκετές επιτροπές του Δήμου Αίγινας.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.