Δημοτικές Εκλογές 2019

Δελτίο Τύπου από την ΟΠΑΕΠ για τις δημοτικές εκλογές.

Δελτίο Τύπου.
Θερμά ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που στήριξαν με την ψήφο τους την ιατρό Διευθύντρια του Ε.Σ.Υ. Παναγιώτα (Γιούλη) Χατζηαλεξιάδη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον Γιάννη Ζορμπά.
Η ψήφος αυτή αποτυπώνει όχι μόνον προσωπική εκτίμηση για τα δεκαεννέα έτη ιατρικού λειτουργήματός της, μα και διαμορφωμένη σχέση πολιτικής εμπιστοσύνης, μέσα από πολυετείς και επίμονες προσπάθειες συμβολής στα προβλήματα του νησιού μας και της πατρίδας μας.
Συμβάλαμε στην πρόκριση του συνδυασμού του Γιάννη Ζορμπά στον β’ γύρο και αυτό είναι το τωρινό έπαθλό μας. Αναδείχθηκε δε το αίτημα να αποκτήσει το νησί μας δικό του πλωτό ασθενοφόρο, από την πλειοψηφία των υποψηφίων. Η εκλογή Ζορμπά διασφαλίζει την απόκτηση του, άμεσα. Και αυτό θα είναι το πρώτο έπαθλο για ολόκληρη την Αίγινα.
Στηρίζουμε τον Γιάννη Ζορμπά στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στις 2/6/19, διότι ίσως δώσει διέξοδο στην Αίγινα, από την διαπλοκή και την μετριότητα, από τον φθόνο και την ποταπότητα, που καθηλώνουν όλα τα χρόνια την Αίγινα και τους πολίτες της, σε μία ανάξια καθημερινότητα.
Αίγινα αποφασίζεις για την Αίγινα που αξίζεις!
 Στην Αίγινα, 29/5/2019.