Δημοτικές Εκλογές 2019

Η αποτίμηση της παράταξης "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις εκλογές.

"Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα". Δελτίο Τύπου.
Αιγινήτισσες ,Αιγινήτες
Αποτιμώντας τα αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου  2019 θέλουμε καταρχήν  να σας ευχαριστήσουμε  για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία, που αφορά το μέλλον του νησιού μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους  συμπολίτες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Είναι γεγονός ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν το καλύτερο δυνατό  για το συνδυασμό μας. Δώσαμε μια δύσκολη μάχη και είμαστε  υπερήφανοι γιατί κάναμε ένα αγώνα έντιμο και πεντακάθαρο, χωρίς εκβιασμούς, πιέσεις, ανέξοδες υποσχέσεις και εκμετάλλευση της  αξιοπρέπειας και των αναγκών  και δυσκολιών   κάποιων συνανθρώπων  μας. Τέτοιες πρακτικές  δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ στην κουλτούρα και τις αρχές  μας.
Η Δημοτική μας παράταξη, με την εκπροσώπηση των δύο δημοτικών  της συμβούλων ήρθε για να μείνει. Θα τιμήσουμε την ψήφο σας και θα αγωνιστούμε-όπως κάναμε μέχρι σήμερα- μέσα και έξω από τα Δημοτικά συμβούλια .
Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής,  θεωρούμε ότι οι ψηφοφόροι μας διαθέτουν και κρίση και γνώση, ώστε να αξιολογήσουν σωστά τους συνδυασμούς που διεκδικούν τη Δημαρχία και να κάνουν την επιλογή τους.

Για την δημοτική παράταξη "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα"
Ο επικεφαλής
Παντελής Μεθενίτης